2023-07-12
睇完戏好肚饿, 发现系戏院旁边有一间餐厅, 系柴湾薯仔屋电影餐厅, 入面有好多戏院的公仔, 有marvel 系列, 有iron man , 而且有好多部电视播紧依家电影的预告片, 而且又有夹公仔机, 系一间亲子餐厅, 地方都好宽落。 睇完戏系晚餐时间, 叫左晚餐set, 有好多选择, 有意粉、 肉眼牛扒铁板餐等等。 我叫左铁板黑椒汁肉眼扒配薯菜, 套餐会跟沙律蒜蓉包、饮品, 饮品我叫左冻朱古力, 黑椒汁比例好好, 好有椒味, 同牛扒好夹, 牛扒熟度刚刚好, 好有肉味。 饮品好正, 好细心甘打埋cream , 卖相好吸引, 又好饮! 蒜蓉包好脆劲好食, 咬落去卜卜脆, 沙律都好新鲜。 主菜铁板黑椒汁肉眼扒配薯菜黎左啦, 肉眼牛扒好大块, 同黑椒汁好夹, 薯条有好多仲好香口, 成个套餐热辣辣好食!