今日点几钟嚟咗呢间餐厅食午餐,叫咗个原味麦炸鸡配BBQ 蜜糖shake shake薯条同冻奶茶多奶因为得我自己一个人,见餐厅入面又未有座位,我就企左喺度等位,谂住等到坐低先至用Apps落单,点知有个男人一入嚟,见到有人走即刻俾佢坐咗个位,已经着咗火个人,好啦再等,有一个女人已经买咗嘢食,跟住佢叫个清洁工赶走咗一个坐喺度唔系食野嘅男仔走,跟住我走埋去同佢讲我等位先嘅,好彩后来有一个已经食完野嘅人让左个位俾我打尖嘅男人喺我同另一个女人食完野都仲坐喺度打紧机,唔知系咪等食二手餐定系点,本身疫情座位得一半,一张枱最多只可以坐四个人,所以座位真系好有限,繁忙时间仲比呢啲人霸住晒,食客真系唔知点算麦炸鸡食过晒三只味,都系觉得原味最好食,个皮够脆,肉质嫩滑,薯条叫咗走盐,所以够热够脆,加埋shake shake粉超正🥰👍🏻👍🏻冻奶茶都系正常水准好味👍🏻👍🏻用Apps买超过$40,用payme俾钱有九折好抵❤️

冻奶茶都系正常水准好味👍🏻👍🏻

用Apps买超过$40,用payme俾钱有九折好抵❤️