2022-01-04 960 浏览
同女友黎食唔洗等位就入得,几好我地叫左298𠮶款任烧,食物都叫ok,包𠮶份牛肉系唔错,不过自己点既菜,有啲会漏左,可能人手唔够啦,可能送错位啦,唔算严重既,十样会小1-2样,可以再点过姐,不过黎到啲食物就好似差啲啲,冇包𠮶碟咁好啦。最正系个汤同埋有锡纸盘。汤味浓,而且除咗可以就咁饮外,亦可以倒落锡纸盘度做左火㶽仔(每次放小小好啦睇唔到啲汤会滚到起泡),亦可以叫碗海鲜粥黎煲,煲完啲野食,饮/食埋个汤/粥,味道香甜👍👍亦可能人手劲唔够既关系,临尾叫雪糕都几耐,我举起雪糕纸举左十至十五分钟,仲有叫到,都冇人黎。叫另一边火锅既侍应,佢又叫我叫烧𠮶边职员,但个侍应走到老连咁远。叫到隔离枱都起身走,都仲系见唔到我地。要埋单𠮶位拎叠单薄黎𠮶阵,我地先比到佢。但系要找数时先黎雪糕,仲要呢资收左单,𠮶头就话够钟摧交枱,下???我要同佢地讲返,先话咁食完先啦。不过佢地又唔系赶住入客㖞,因为隔离枱到我地走𠮶阵都仲未执,好奇怪啰。呢样系我地觉得最有问题既地方。如唔想等位既,可以黎睇下有冇位,有既可以一食。呢间问题不大,最大问题真系人手不足,我食野呢边场,得一个人,想做死人地个仔咩。
同女友黎食
唔洗等位就入得,几好
亦可能人手劲唔够既关系,临尾叫雪糕都几耐,我举起雪糕纸举左十至十五分钟,仲有叫到,都冇人黎。叫另一边火锅侍应,佢又叫我叫烧𠮶边职员,但个侍应走到老连咁远。叫到隔离枱都起身走,都仲系见唔到我地。要埋单𠮶位拎叠单薄黎𠮶阵,我地先比到佢。但系要找数时先黎雪糕,仲要呢资收左单,𠮶头就话够钟摧交枱,下???我要同佢地讲返,先话咁食完先啦。
呢样系我地觉得最有问题既地方。