2008-04-06
我呢世人第一次食D咁难食既日本于题, 估唔到我既第一次就咁比左朗田!!一开始见D广告环境都OK... 宵夜时段120蚊, 正常价, 于是试下~~ 唉... 都系长话短说, 我已经size左钱, 唔想连时间都size埋总之: 鱼生唔新鲜, D肉系梅既; 要三文鱼刺身够胆死比鱼皮上枱; 烧物同炸物系凉既; 话自己系和牛, 连美国最差既肥牛都不如; D粥好难食, 我都煮得好过佢; D所谓星星推介要乜无乜, 根本就系呃D客入去食; D服务好差, 经常漏单; 话食都十一点半, 点知十点九就话要last order; 最OK既系汽水, 大家真系死都唔信系都要去的话可以去饮多D~~ 反正你都唔会点食!我以上所讲既, 全部真实, 虽然好似讲得好夸张, 但系我真系连一D夸大既成份都无~~