2024-12-25 117 浏览
又系因为去附近整指甲新闻,横掂出开去就响附近揾吓有咩好食啦 早餐食咗茶餐厅,晏昼就睇吓coffee shop。呢间又系好耐冇嚟过啦 嚟到梗系唔好唔食佢个猪手面啦!配埋佢杯honey Ginger latte. 其实当日去到已经四点㗎啦,谂深一层点会呢个时候公仔面呢?仲要唔知点解应承返屋企食饭,明明之前都决定好唔返去食。又系选择错误返到去又一肚气食物同饮品都keep到以前嘅水准 唯一系争咗包麻油要我自己专登去问佢攞 争咁包麻油真系争好远 不过个面底又好似真系有少少唔同 以前好似有个套餐一碗面加一杯咖啡,而家个套餐要包埋蛋同多士 当一刻我觉得太多,所以冇叫到结果散叫两样嘢加埋$112 之后谂谂吓其实如果嗌返𠮶个餐叫佢唔使俾多士同蛋咁会唔会成件事平咗呢?😝😝😝