2021-11-30 708 浏览
🇭🇰嫲嫲辣辣·呢间明明我地成日经过既 但系就系唔知点解从来都无见过佢🤣🤣个次见佢门口好多人等外卖就决定入去试下😈·干锅客饭$69佢呢间铺头你一入去就会闻到超香既辣椒味 之后佢个干锅黎到我真系吓亲 佢系超多辣椒 好彩微辣我都食到🌶️😈我平时系食开十小辣既 我觉得面头个D少D辣油有野饮都食到既 底个D多D辣油就交左比我同事食🤭🤣佢呢度个辣好有层次 超惹味 佢系有D香料同埋麻麻地咁 唔会就咁得个辣味 送饭一流🤤🤤而且佢D送都好出色 佢个牛柏叶好爽口 猪颈肉都唔错 之后个娃娃菜索晒汁 都好正😛·酸菜炒鱼片$68我地再另外叫左呢个客饭分 佢呢个系走甜辣风既 有少少似 我自己几中意佢个调味 不过佢就同平时食开既酸菜鱼唔系好同😂😂·#rbyeat#rby港式#rby尖沙咀 #rby深水埗·📍尖沙咀厚福街9号地下J1号舖📍深水埗福荣街105号地下
🇭🇰嫲嫲辣辣
干锅客饭$69