之前经过依间舖,已经俾佢啲串烧既香味吸引到,想食好耐,今次终于可以试一试!入到去我地首先叫左个椰子鸡煲。鸡煲裹面有红枣、雪耳、椰子肉,成个汤非常清甜。啲椰子肉好新鲜好淋,啲鸡肉都好嫩滑!之后我哋点咗一份加拿大特级牛肩肉,份量都几多,两个人都差啲食唔晒。因为今次主要系想试串烧,所以只系叫左少少鸡煲配料,啲菜同菇都好新鲜,不得不提既系个手打乌冬,乌冬吸晒椰子汤既甜味,而且好弹牙,食完真系好满足。至于串烧方面烧M7安格斯牛肉串啲牛肉好嫩又多汁,肉味超浓郁,脂肪唔算多。烧蕃薯叶第一次食番薯叶,上面落左啲芝麻同孜然粉,整得好好味。司华力肠表面香脆,内里惹味,加埋佢地特制的沙嗲汁, 真系食到停唔到口。蒜蓉牛油烧蚝好香蒜味,生蚝都几多汁而且又大只,$55两只算系抵食!沙嗲鸡肉串鸡肉烧得岩岩好,加埋香浓既沙嗲汁,无得弹呀。总括黎讲,质素好好,而且好好服务

至于串烧方面
烧M7安格斯牛肉串
啲牛肉好嫩又多汁,肉味超浓郁,脂肪唔算多。

烧蕃薯叶
第一次食番薯叶,上面落左啲芝麻同孜然粉,整得好好味。

司华力肠

蒜蓉牛油烧蚝
好香蒜味,生蚝都几多汁而且又大只,$55两只算系抵食!

沙嗲鸡肉串
鸡肉烧得岩岩好,加埋香浓既沙嗲汁,无得弹呀。

总括黎讲,质素好好,而且好好服务