2023-02-10 25 浏览
又想食烧烤又想食炸鸡?今晚食呢间韩料一次性满足晒!放工来旺角通菜街寻味,一开始系俾门口灯牌吸引佐,睇两眼menu之后竟然有好多都好想食😄一于就试试呢间!上送都几快下,送噶酸萝卜同泡菜都好好食!来到一定要试下呢间店既特色——韩疯烧系列;烧韩国生蚝🦪 & 盐烧虎虾🦐系我今晚觉得最好食既,☺️标准size既生蚝我觉得就已经好大只,虎虾同汽水罐甘长。烧烤可以拣BB辣同魔鬼辣,今次试BB辣,蒜香+香辣,咬一啖再饮啖汽水,一声,好满足。下次来再挑战魔鬼辣。真露焗蚬只只蚬饱满入味,加上韩国粉丝,好惹味。如果有同我一样中意蒜香味既朋友,推荐试下!👍温泉蛋带子芝士汤乌冬我朋友挚爱❤️,两个带子好大粒,好对得住个价。芝士带子无得输。三味山炸鸡来到韩式餐厅,无理由吾试下炸鸡啊。有辣酱、芥末酱、糖粉,提提大家炸鸡要趁热辣辣就食啊,唔系好似我甘挂住影相,等滴炸鸡冻佐先食辜负佐美食哈哈。饮料可以点韩国烧酒同韩国汽水🥤,是但点都配合到呢度美食。今次食得好满足,光盘扶肚出,要系附近行街消化下先得😊😊

烧韩国生蚝🦪 & 盐烧虎虾🦐
系我今晚觉得最好食既,☺️标准size既生蚝我觉得就已经好大只,虎虾同汽水罐甘长。烧烤可以拣BB辣同魔鬼辣,今次试BB辣,蒜香+香辣,咬一啖再饮啖汽水,[哈]一声,好满足。下次来再挑战魔鬼辣。

真露焗蚬

温泉蛋带子芝士汤乌冬

三味山炸鸡

饮料可以点韩国烧酒同韩国汽水🥤,是但点都配合到呢度美食。

今次食得好满足,光盘扶肚出,要系附近行街消化下先得😊😊
2023-02-08