2009-02-11 369 浏览
大家唔好误会我去错地方写评语, 因为我以前响澳洲读书, Burger King又叫Hungry Jack, 但系响我心目中, 佢永远都系叫Hungry Jack唔知系咪香港得果几间分店, 定系巿场策略问题, Burger King 响香港要卖得咁贵!? 我都知好多人觉得已经算平, 但系响澳洲, 佢o既价钱其实系同麦当劳基本上可以话系一样价钱! 如果无记错, 汽水仲要系任酙添!印象中自己好少会叫 Double Whopper, 除非系肚饿到死就另当别论啦 通常系普通Whopper, 或者系.....唔记得叫咩包, 总之入面有块烟肉果只! 我钟意食佢o既 "Grilled Chicken", 唔知点解, 或者系个包唔似一般Mac记/ KFC 啲鸡包, 而且味道都几等别!