餐厅: Simply Waffles X Mr. 閔 (新都城中心三期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-03-24 217 浏览
又系新都城呀,突然想食炸鸡又想食窝夫 🐔🧇比我地揾到呢间一笔两得既餐厅 #mr.min_chicken 佢就系😍《Simply Waffles x Mr.闵》😍佢店面唔算大,不过真系禾秆冚珍珠😏,啲野食质素相当高🤓加上佢既套餐又真系好抵😱😱,炸鸡套餐$68-78,仲可以半价加饮品👍🩵紫菜饭卷配无骨鸡及蒜香酱:好大份!个炸鸡热辣辣超脆口!咬落去系有汁嫁!一啲都唔干!个#kimbab 都好足料,大大旧💙炸日本南瓜片:呢个觉得系必叫既!因为系外脆内软,个炸粉唔马虎系有味既外皮再加香甜既南瓜,绝配😝🩵韩式炸豆腐:拿唔系百X豆腐喇🤣真系有咬口既,有质感既炸豆腐黎💙韩国水冷面配牛肉冻汤:呢个系瑶妈韩食最爱🥰,见到有得食就立即叫番个,个汤底正,冷面配埋泡菜真系好好味🩵主角甜品💙🍓白雪草莓窝夫🧇:十个LIKE呀真系👍!个牛角包窝夫焗到脆口又香甜,忌廉够滑,士多啤梨唔酸,完胜,难怪瑶瑶由影相开始已经偷食紧🤭🤭🩵最后讲埋野饮先:瑶妈饮🍏青苹果梳打:唔太甜好清新。瑶瑶饮🍓士多啤梨奶:鲜奶加左士多啤梨酱同果肉,瑶姐表示赞好😁佢仲有好多口味既Waffles,下次要再去试另一只味!瑶妈睇中佢个焦糖脆饼香蕉窝夫🍌!
又系新都城呀,突然想食炸鸡又想食窝夫 🐔🧇
佢就系😍《Simply Waffles x Mr.闵》😍
佢店面唔算大,不过真系禾秆冚珍珠😏,啲野食质素相当高🤓
佢仲有好多口味既Waffles,下次要再去试另一只味!瑶妈睇中佢个焦糖脆饼香蕉窝夫🍌!一定超正😋😋