2019-02-26
今日天阴阴咁,lunch 向街到行左好耐都吾知食咩好,想姇啲湿啲既野,又谂起米线阵由于之前申请左做会员,所以每次食都会减$5,加上入会送既现金券($10),所以今餐决定用埋啲券。呢间餐厅自从改左用手机自助落单之后,上菜快左好多,电脑化的好处。如果手机没有网络上网落单,铺头重会提供埋Free Wi-Fi 比你,非常贴心。今日我叫左个番茄汤猪扒米线,加再𩠌,加左鸡俾肉,蟹柳。野饮方面要左冻柠蜜。有少少惊喜,佢个蟹柳系蟹肉呢款,好多铺头会用平价面粉肉条果一种,当然呢一种好味好多❤️👍🏻鸡肶肉都算大件,有4-5件,好抵食。猪排都好大块,保持到水准,无雪藏味,好易咬烂。餐厅支持无饮管,但吾习惯的话,可以问店员攞纸饮管,值得一赞。但今日个番茄汤有小小辣,可能个厨师个汤羹曾经整过麻辣汤。食左咁都野,减埋会员优惠,都系$47蚊,真系抵食到喊😂😂😂
但今日个番茄汤有小小辣,可能个厨师个汤羹曾经整过麻辣汤。
食左咁都野,减埋会员优惠,都系$47蚊,真系抵食到喊😂😂😂