2K
2023-09-11 9 浏览
上次同朋友一齐食完个lunch Menu都几抵食 所以今次喺附近睇完戏都拣返佢 贪佢性价比较高 嘢食又大大份 仲要几好坐添海苔银鱼椒麻拌面便当 $85呢个便当好豊富佢嘅面底系用伊面 落咗啲花椒麻油咁 所以会有少少麻辣 加埋佢嘅银鱼系有用少少粉浆炸 唔会太厚已炸物嚟讲算系几高质蟹肉鱼籽卤肉饭便当 $87卤肉饭好大碗 可以同朋友一齐share都得 蟹肉同鱼子都几match 有少少似食台式同日式嘅fusion菜 成碗卤肉饭即刻高级左套餐会送埋一杯手摇饮品 出面起码都要买成二十几三十蚊一杯 所以其实真系几抵食我哋拣咗 茉莉毛尖茶配阿里山爱玉 同埋 山茶花乌龙茶配阿里山爱玉加奶盖两杯茶果茶底都几清新 唔会太苦涩但唔会冇味 加埋啲 配料其实都几好 爱肉好滑捋捋 而奶盖就系偏甜重炼奶 味嘅路线所以同清新嘅茶底都几夹

海苔银鱼椒麻拌面便当 $85

蟹肉鱼籽卤肉饭便当 $87