2019-08-24
同老公拍拖拖行到去奥海城嘅outback,望下个餐牌几吸引, 就决定喺度Tea一tea.打开餐牌二话不说拣咗一香辣炸鸡锤,跟住系猪肋骨同鸡肉夹饼之间挣扎一轮后,最尾都系拣咗鸡肉夹饼。可能今日都比较多人,叫完嘢食后都要等一段时间,好彩追加左个黑糖面包,有嘢可以顶住肚先。呢个咁受欢迎嘅黑糖面包都唔需要多介绍,我老公最钟意食,转眼间已经比佢K.O.左。再等多一阵个鸡锤就黎,可惜到既时候只系微暖,平时热辣辣嘅话再点埋个芝士酱汁,简直系魔鬼嘅诱惑,食极唔停,但系而家冻左就真系大打折扣⋯好彩芝士鸡肉夹饼仍然保持水准,一碟有四片夹饼,切开半溶嘅芝士做到拉丝效果,啖啖鸡肉,配埋佢嘅蜜糖芥茉酱,真系好好味! 伴碟仲有一篮炸薯条🍟同醋油浸过嘅蕃茄仔,特别醒胃!随餐仲有饮品,两个人食百几蚊,搞到我晚饭都争啲食唔落,呢个下午茶的确系性价比高!比个贴士大家,想嚟食嘅朋友仔注意呢度比较多人,如果正正三点嚟,需要等一段时间,唔想等嘅朋友可以早啲排队或者迟啲先入座。