2021-09-02 273 浏览
今次决定玩玩新意思!唔再净系食西餐😋决定试吓啲新野——中东菜!一入到黎餐厅环境布置都几靓☺️吊住啲好有土耳其民族风情嘅马实克吊灯,用嚟打卡就岩晒啦🤣最欣赏嘅系,佢地连餐垫、餐具都好特别👍🏻[乳酪黄咖喱鸡配中东皮塔饼 $126]呢一个真系要嗌黎试吓👍🏻佢地嘅咖喱唔会好辣,反而好香好惹味🤤配埋佢地个皮塔饼,真系超好食!呢一个皮塔饼唔似我地平时食开个只印度薄饼nann,呢一个比较簿身啲,口感少少烟韧,不过用嚟配佢哋个咖喱鸡都一流☺️[墨西哥牛肉芝士馅饼 (4件)$98]呢个真系黎到必必必食!一黎到真系好热辣辣!拎上手已经感受到佢哋好足料😋里面有劲多芝士,咬每一啖都拉到丝🤤配埋佢地嘅墨西哥牛肉,真系啖啖都好足料!点埋佢地嘅乳酪酱,唔会怕食到好油腻!大家嗌嘅话记得趁热食![脆皮炸猪手(半只)$128]最后呢一个猪手都相当出色!外皮烧到好香脆,唔会好有油腻感,肉质软腍,食落去feel到炸猪手嘅骨胶原🤣真系唔错!配埋佢哋嘅酸菜,真系好开胃!小编们食过唔少餐厅嘅猪手,呢一个都绝对系数一数二好食👍🏻总结嚟讲,野食方面呢间餐厅的确系做得唔错👍🏻😋不过呢间餐厅就有个几严重嘅问题,就系要等。好。耐😭我哋等嘢食足足

[乳酪黄咖喱鸡配中东皮塔饼 $126]

乳酪黄咖喱鸡配中东皮塔饼

墨西哥牛肉芝士馅饼 (4件)

[墨西哥牛肉芝士馅饼 (4件)$98]

脆皮炸猪手(半只)

[脆皮炸猪手(半只)$128]

总结嚟讲,野食方面呢间餐厅的确系做得唔错👍🏻😋不过呢间餐厅就有个几严重嘅问题,就系要等。好。耐😭我哋等嘢食足足等咗半个钟😭如果大家要嚟食嘅话,最好唔好赶住去下场啦🤣
乳酪黄咖喱鸡配中东皮塔饼
墨西哥牛肉芝士馅饼 (4件)
脆皮炸猪手(半只)