2020-03-17 974 浏览
呢间我好耐之前已经食过㗎喇 佢超抵食😌而且佢有得就咁嗌半只片皮鸭 人少少都可以去🤩但系唔知我哋𠮶日发生咩事 对自己咁有信心 想头劲大 两个女仔嗌左两个𩠌🤭·北京填鸭(半只)$168呢一个系我哋去呢间餐厅嘅目标😈佢半只鸭其实好抵食 呢一个份量绝对系够三至四个人食😂😂我自己几钟意佢呢一种片法 多啲肉 冇咁肥腻 包住啲热辣辣既面皮超好食😋而且佢啲青瓜都系超脆 食落超级满足😍·松鼠鱼(龙利柳)$88我自己超钟意食松鼠鱼 但系唔系好多餐厅有 所以比我喺Menu度见到我就忍唔住嗌咗🙊🙊佢超好食 佢系非常之热辣辣 我哋食到最后嘅时候 佢都仲系好热😍而且佢系炸得好脆 佢个汁浓得黎岩岩好 超正🤤美中不足系佢个菠萝系唔太好食个种罐头菠萝🤭明明我超钟意菠萝 同埋如果佢上面再多啲松子就好啦🤩·#rbyeat#rby港式#rby大角咀·📍大角咀大角咀道63号牡丹大厦地下
北京填鸭(半只)$168
北京填鸭