2023-02-21 35 浏览
琴晚我去咗茶木‧台式休闲餐厅食饭,要排队约15分钟,人气真系好高。我哋点咗晚市嘅二人餐,份量都几够,提供升级加配小食、饮品同埋甜品嘅选择,真系好贴心!主食方面,茶香三文鱼汤渍饭茶味好浓,三文鱼又几嫩,配撘一流;乌鱼子元员手作面好弹牙,面条唔会过软或者过硬,好好咬,上面有三粒大大粒嘅元贝。☺️☺️☺️小食方面,樱花虾鱼汤浸娃娃菜好鲜甜非常开胃,黑麻油鸡翅好香又嫩,溏心蛋煮得刚刚好流心效果一流。😙😙😙饮品方面,我哋试咗浓厚起司奶盖铁观音奶茶同埋佛手柏水果茶,两款饮品都非常好喝,奶盖重铁观音香,水果茶好天然唔会太甜好健康。🤓🤓🤓甜品方面,综合水果吉士可颂窝夫好香脆,可颂有松软,水果都几新鲜;红豆抹茶冰淇淋有啲甜,味道都好浓郁。👍🏻👍🏻👍🏻