2019-01-23 2248 浏览
呢日带屋企人食丰富海鲜餐~~😜哇哈哈锅心呢间餐厅其实系朋友推介,佢话啲海鲜好抵食一定要黎试吓,但系成日会爆场,所以要预早两三星期book定夜晚会分几个时段,我哋拣咗早啲嘅时段,够钟等一阵就分批入去,𠮶日真系全场爆满,环境唔算好大不过坐得都唔算好迫,开头每人会有个汤饮,之后就开始蒸海鲜啦~~有八款海鲜,波士顿龙虾大大只!鲍鱼好新鲜!大蚬好惹味!白灼虾好弹牙!多宝鱼好滑!花甲同蒸蟹鲜甜!沙嗲蒸鱿鱼都唔错!仲有一个蒸八宝饭!有汤饮最后仲有甜品食Tim~~😋成家人都食到Lam Lam 脷~😋尤其系我哈哈多谢suki Baby推介~所以我都要推介俾大家老豆平时成日话出面D野食比唔上佢煮今次都赞新鲜😆老豆表示满意 父亲节快乐!#海鲜餐 #食到傻 #lamlam脷 #好丰富 #好美味
呢日带屋企人食丰富海鲜餐~~😜哇哈哈
多谢suki Baby推介~所以我都要推介俾大家