2021-06-14
朋友生日一切同佢庆祝!佢最钟意海鲜刺身同串烧, 就佢观塘放工, book咗呢间楼上舖食日式料理!其实我都好钟意食海鲜刺身, 特别系即叫即㓥嘅龙虾刺身, 急不及待要即刻试下佢!龙虾刺身原只澳洲龙虾龙虾做刺身, 即叫即㓥, 澳洲龙虾 肉质爽甜结实, 鲜味十足, 洒上金箔突显矜贵。加州象拔蚌刺身鲜活海鲜, 鲜甜爽脆带有淡淡海水味, 烟韧有嚼口!特盛刺身拼盘拼盘有鲔脑天、池鱼、吞拿鱼、带子、海胆、牡丹虾。池鱼晶莹剔透, 充满鲜味。海胆肥美嫩滑, 味道浓沃醇厚。带子爽口鲜甜味美。脆皮猪手估唔到有脆皮猪手食, 原来系限定制作, 唔系成日有得食!外皮香脆, 肉质嫩滑带油脂甘香, 啖啖肉送酒一流!日式蒜片老虎虾煎得恰到好处, 香气扑鼻闻到流口水。老虎虾好大只, 爽口弹牙!一等雪糕拼盘食完大家都话要食雪糕, 六个雪糕球唔同颜色, 色彩缤纷, 睇见都觉得好开心!
龙虾刺身
加州象拔蚌刺身
鲜活海鲜, 鲜甜爽脆带有淡淡海水味, 烟韧有嚼口!
特盛刺身拼盘
脆皮猪手