2021-10-04
又到Happy Friday🤩由于经常睇到社交平台都好多人话好挂住日本🇯🇵搞到我都有少少🤏🏻怀念博多拉面🍜所以今日带同事仔食沾面🍜话说依间神山开咗冇耐,一于试试佢实力😋神豚烧叉烧沾汁面🍜配蕃茄梳打🍷个面黎到卖相已经唔错🤩沾面软硬适中🥰有时好怕食沾面太林就会变咗有面味嘅乌冬🤣叉烧非常多汁🥩绝对冇肥膏神山豚角沾汁面🍜配蜜桃培茶🍑紫菜脆口到不得了🥳 沾汁汤底一样,唯独是我只蛋🥚直接放入沾汁汤里面依块豚角不得了😝有炭烧香味🔥爽口得来又Juice睇见只蛋就想一啖咬落去😬咬咗落去之后,蛋汁加上沾汁再加上面😋我而家写紧嘅时候都流口水🤤九条葱豚肉串🍢老老实实,我相信唔止九条葱🤣豚肉、蒽段、洒上七味粉加芝麻,非常香口😋芦笋苗牛肉卷🫔金菇牛肉卷就食得多,将金菇换成芦笋我都系第一次食😙结果就非常match㖞😱咬落去当然爽口过金菇牛肉卷好多啦,另外仲带咗一种清新,正👍🏻两个人食,放满成张枱🥗
神豚烧叉烧沾汁面🍜配蕃茄梳打🍷
个面黎到卖相已经唔错🤩
神山豚角沾汁面🍜配蜜桃培茶🍑
依块豚角不得了😝有炭烧香味🔥爽口得来又Juice
睇见只蛋就想一啖咬落去😬
咬咗落去之后,蛋汁加上沾汁再加上面😋
我而家写紧嘅时候都流口水🤤
九条葱豚肉串🍢
芦笋苗牛肉卷🫔
两个人食,放满成张枱🥗