招聘中
$17,000-$23,000
$16,000-$20,000
$16,000-$16,500
2024-11-25 307 浏览
经过见到 「たまご园 Tamago-EN」以鸡蛋为主题嘅日本洋食屋就决定喺度食晚饭喇🍽️店员介绍佢哋最新推出咗一系列嘅日式拉面🍜集结咗不同地方嘅日式拉面,包括函馆、横滨及北海道❄️我哋order咗横滨醤油拉面同埋北海道虾面豉汤拉面🙌 汤底好浓郁呀,仲搭配及冲绳琉香豚,肉质嫩滑又多汁,好好味呀!仲有仲有必试溏心蛋🥚佢哋选用日本鸡蛋,蛋香味浓、色泽鲜艳,以酱油调味之后,提升咗蛋黄嘅鲜味🤗我哋帮小朋友 order 咗扭蛋童乐餐,配有新鲜时令水果,加上美味肉酱意粉🍝,玉子烧🥚、吉列虾🍤同炸鸡及配菜🥦,小朋友营养达至💯。仲可以即场玩扭蛋机,呀囡扭到长发公主嘅行李箱,佢超开心呀😆我哋仲order咗一款经典小食Tamago-EN特制5款玉子串烧!玉子烧好香蛋味再配埋五款酱汁同配料,卖相同味道都满分😇佢哋仲有一个俾小朋友玩嘅地方,每一节30分钟等紧嘢食𠮶阵都可以疯狂放电正呀