2015-07-20 1492 浏览
唔知系咪天气热,又咩胃口,食左几日寿司,今日真系唔系好想食,谂来谂去,终于去食下泡菜饭,系APM就脚就试下呢间,其实APM的food court装修后,已经好少来,因为款式变少了,之前试过都麻麻地,比旧的品质更差,今日都系贪近,本来对呢度都不会太大要求,今日仲要。。。。一入去已经见到想吃的泡菜饭。个模型做得好靓,卖相不错,亦有我喜欢的泡菜和海鲜,所以点了这个。等了不久已经有得拎,结果拿回来的样子。。。。。!因为当时坐的位置有其他灯,所以变色,但你睇到个汤,系舖过晒D𩠌,咁都唔紧要,我真系无谂到有咁差!我打捞左好耐,除左一束金菇之外,他们说的海鲜呢?咦!揾到喇!揾到喇!有虾出现!果只虾,相信比虾米大只小小,我谂系用虾米渗水渗好耐,所以发大左嘅成品!(极无耐 )唔知呢间野知唔知有商品说明条例,其实佢己触犯左!我知道生意难做,但系,身为一间食市,应该真系要有番D水准,而且要好食,如果唔系真系无下次,记得鲗鱼涌的韩膳,价钱和他们差不多,但人地都用真材实料,猪肉饭,真系有好多猪肉!需然系60几蚊,大家可能觉得我笴刻左,但系,60几蚊真系唔算系平。。。当然我以后唔会再食。亦希望大家唔好中招。25

一入去已经见到想吃的泡菜饭。
等了不久已经有得拎,结果拿回来的样子。。。。。!

唔知呢间野知唔知有商品说明条例,其实佢己触犯左!

25分。。。
2015-07-20