2024-03-26
一入去间餐厅感觉好文青同舒服😌因为餐厅嘅枱凳同墙壁都系以木系装修为主,仲会有啲画作挂系幅墙上面添,川花烤鱼应该系第一间布置咁文青感觉嘅烤鱼餐厅,所以成个感觉好特别!而且餐厅会播唔同类型嘅歌,播歌嘅声量适中,令我哋可以边食嘢边倾计仲可以边听歌添,简直系一举三得😎🍽️正宗巴蜀烤海炉鱼 $298一见到条鱼就哇咗一声,因为好大条鱼呀😝而且有九种唔同味道嘅汤底,任均选择:麻辣味、酸菜味同蕃茄味等等⋯而我就拣咗唔辣嘅蕃茄味🍅条烤海炉鱼食落啖啖肉又有鲜味好正呀!仲食得出系即烤添,因为食落去好香口😛食烤鱼点唔少得配料,有芹菜、腐皮同蕃茄,配料浸落汤到一齐食好好味😋🍽️烤鸡翼串 (烤汁)好少可系烤鸡翼配烤汁,鸡翼烤得好香,啲鸡翼皮咬落去好脆卜卜嫁,咬落口肉汁会咇出嚟添😋🍽️烤鸡肉串(沙嗲汁)烤鸡肉串食落口软硬适中,而且鸡肉唔会有雪味,炸鸡肉同沙嗲汁原来好夹嫁😋🍽️烤猪颈肉串(烤汁)猪颈肉烤得岩岩好,所以食落好爽口同香口,加埋烤汁嘅配搭,好味道呀😋𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹𝘛𝘢𝘴𝘵𝘦:⭐️⭐️⭐️⭐️𝘌𝘯𝘷𝘪𝘳𝘰𝘯𝘮𝘦𝘯𝘵:⭐️⭐️⭐️⭐️𝘗𝘳𝘪𝘤𝘦:⭐️⭐️⭐️⭐️𝘌𝘯𝘤𝘰𝘳𝘦:⭐️⭐️⭐️⭐️
🍽️正宗巴蜀烤海炉鱼 $298
🍽️烤鸡翼串 (烤汁)
🍽️烤鸡肉串(沙嗲汁)
🍽️烤猪颈肉串(烤汁)
𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹
𝘛𝘢𝘴𝘵𝘦:⭐️⭐️⭐️⭐️