2019-11-18
平时工作忙,可以坐低慢慢享受嘅时间唔多难得星期日比较得闲,就拣咗间坐得舒服嘅餐厅试下餐厅以白色为主调,布置好简洁,感觉好阳光好舒服餐牌主菜有饭、意粉、三文治等等,另外仲有小食可以拣可能想方便客人可以坐低饮下野倾下计,饮品嘅选择就比较多牛油果鸡肉意大利饭意大利饭唔会煮得太淋,有口感忌廉嘅份量唔会过多,食落感觉唔会太腻,比较清新牛油果同鸡肉本身就非常之夹,配搭意大利饭嘅烟韧口感,好好食烟鸡胸肉三文治配薯条三文治份量比想像中丰富,同香脆嘅粗薯条系绝配面包烘焗过,所以较脆身内里夹满鸡胸肉同蔬菜,加上沙律酱已经好好食All Day Breakfast呢个全日早餐最适合三心两意嘅人,因为样样都有啲,满足晒不同要求每种食物都细心煎过或者炒过,虽然只有好简单嘅食材,但系都食得出厨师嘅心思水牛城辣鸡翼呢款鸡翼嘅酱汁比较浓郁,食落酸酸辣辣好开胃作为一个前菜小食系一个唔错嘅选择黑芝麻latte见个餐牌有个咁得意嘅配搭,就拣咗呢款咖啡试下一上枱见到个咁可爱嘅拉花,真系唔舍得饮黑芝麻嘅味道本身就比较霸道,所以呢款latte嘅咖啡味唔算太重,主要饮到芝麻嘅香味呢度环境舒适,食物质素唔错如果想同朋友坐低食下野倾下计
难得星期日比较得闲,就拣咗间坐得舒服嘅餐厅试下
餐厅以白色为主调,布置好简洁,感觉好阳光好舒服
餐牌主菜有饭、意粉、三文治等等,另外仲有小食可以拣
可能想方便客人可以坐低饮下野倾下计,饮品嘅选择就比较多
牛油果鸡肉意大利饭
意大利饭唔会煮得太淋,有口感
忌廉嘅份量唔会过多,食落感觉唔会太腻,比较清新
牛油果同鸡肉本身就非常之夹,配搭意大利饭嘅烟韧口感,好好食
烟鸡胸肉三文治配薯条
三文治份量比想像中丰富,同香脆嘅粗薯条系绝配
面包烘焗过,所以较脆身
内里夹满鸡胸肉同蔬菜,加上沙律酱已经好好食
All Day Breakfast
水牛城辣鸡翼
呢款鸡翼嘅酱汁比较浓郁,食落酸酸辣辣好开胃
作为一个前菜小食系一个唔错嘅选择
黑芝麻latte
见个餐牌有个咁得意嘅配搭,就拣咗呢款咖啡试下
一上枱见到个咁可爱嘅拉花,真系唔舍得饮
呢度环境舒适,食物质素唔错
如果想同朋友坐低食下野倾下计,都系一个唔错嘅选择