2011-11-24 6 浏览
星期一有新同事入职, 咁老细就渣车同我地4个人去左鱼泉, 佢话咁岩知某信用卡有9折优惠咪过黎试下lor, 黎到之后发现原来时代广场泊车证可以免费泊两个钟车!咁始终系welcoming dinner, 老细都想大家食耐D, 认识下新同事咁, 而呢度都几静几舒服, 都好适合咁我地嗌左个「松」刺身拼盘:里面有拖罗啦、海胆、牡丹虾、赤贝、三文鱼、池鱼王等等, 样样都好新鲜, 我最钟意就系海胆, 入口好香好甜!另外亦都嗌左个特上寿司拼盘同埋上寿司拼盘:特上寿司拼盘有大拖罗、油甘鱼、吞拿赤身、海胆、甘虾、三文鱼子等+铁火卷(鳗鱼卷)上寿司拼盘有吞拿赤身、白身鱼、尤鱼、海胆、三文鱼子等+青瓜卷因为一盘唔够食, 所以就各叫一盘啦~寿司都一样好新鲜, 食到好饱!另外我地就叫左涷ge滔庭乌冬同几个串烧有牛舌、鸡软骨同鸡翼, 火喉味道都岩岩好, 不过真系有少少热气啦~最后我order左个梅子梳打饮, 真系唔错!走o个时仲发现原来有免费代客泊车ge优惠可以拣, 都几适合渣车ge人㖞

咁我地嗌左个「松」刺身拼盘:

另外亦都嗌左个特上寿司拼盘同埋上寿司拼盘:
寿司拼盘有吞拿赤身、白身鱼、尤鱼、海胆、三文鱼子等+青瓜卷

2011-11-14
用餐优惠