2018-08-21 33 浏览
呢到呢到 见到价钱低 环境睇落唔似日本野 不过胜在坐得舒服 地方又大 唔逼 佢好多选择 睇到花多眼乱 望住好似食放题咁 好多野简 佢不论系刺身 寿司 寿司饭 小食 串烧 仲之谂到既佢都好似有咁黎到紧系试下个蟹子沙律先啦 哗 好高 好大碟 超多蟹子 又够晒沙律酱 好鬼正 大件夹低食呢个炸野都系我最钟意既芝士年糕 佢既芝士热辣辣咁流出黎 个年糕又够晒烟un 好好味哦到到主角寿司啦 我觉得军舰真系要叫 又平 又好食 佢又足料 超级低 另外海胆又系劲好味 超香海水味 又大大旧 虾方面我叫左两款 虽然我唔识分边只打边只 但食落口一只就鲜味重 一只就够晒爽口 各有唔同 都值得一试 同埋佢既蛋蛋寿司新鲜整 仲系热家 又厚身 钟意食蛋或者小朋友一定爱不释手