黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2024-07-11 454 浏览
三味铁板A5和牛鹅肝有和牛大约有4块~都好厚切!食落去入口即溶~!🤩🤩🤩果然系A5和牛啊!❤️而侧边亦都有鹅肝~煎到好香!配埋有面包超级脆!中和鹅肝嘅𠮶种油~成个好Perfect!喺口里面口感好满足~亦都好丰富!而侧边亦都有个蔬菜牛卷🥰𠮶个都好fresh~好好食!整体嚟讲好抵食,因为材料都几多❤️黑糖啤酒拉面一开始同朋友都以为呢个系啤酒拉面,点知原来系呢间舖头自己原创嘅冷面😆佢浸住黑糖而再加埋上面有忌廉嘅一个配搭,令成个感觉就好似食紧意粉,不过又可以带到冷面嘅𠮶种Fresh加埋Creamy出嚟!我觉得系一个好特别嘅配搭!😛😛😛配菜会有萝卜,葱,紫菜比大家做中和嘅作用🫶🏻手语鸡翼挞望落去好吸睛,好啱打卡啊!鸡翼炸到啱啱好!好脆😍份量亦都好多🥰都几抵,因为呢啱啱炸出嚟~好香~份量又够大!当然要叫返嘢饮作为配搭,我哋叫咗乳酸饮品同抹茶~

三味铁板A5和牛鹅肝
有和牛大约有4块~都好厚切!食落去入口即溶~!🤩🤩🤩
果然系A5和牛啊!❤️

黑糖啤酒拉面
我觉得系一个好特别嘅配搭!😛😛😛
配菜会有萝卜,葱,紫菜比大家做中和嘅作用🫶🏻

手语鸡翼挞
望落去好吸睛,好啱打卡啊!
鸡翼炸到啱啱好!好脆😍
份量亦都好多🥰
都几抵,因为呢啱啱炸出嚟~好香~份量又够大!
当然要叫返嘢饮作为配搭,我哋叫咗乳酸饮品同抹茶~