右🍸Cafe Long Island $98Vodka, Gin, Tequila, Rum, Orange Liqueur, Lime Juice, Americano好想试吓咖啡加Long Island🙈,呢杯都好足料好重酒,配美式咖啡无配可乐咁甜咁有罪疚感~黑白对比卖相真系好靓左☕️Baileys Mocha $88Baileys, Mocha呢个都几啱唔太饮到酒嘅人,一开始baileys嘅酒比较重,后尾佢啲冰同啲cream一路溶化嘅时候成杯饮品越嚟越似朱古力,baileys越黎越淡,变化都几大变成好香甜嘅朱古力奶🍫🍄黑松露蘑菇意粉 $88偏有咬口嘅意粉,汁酱比较轻盈,食落无负担~🌭肠仔拼盘(千岛肠、香草肠、薯角、大啡菇) $168好岩送酒,原来千岛肠入边系流心㗎~另外薯角炸得好酥脆,我食左好多😆,同埋佢唔系配茄汁,佢系配肉酱,肉酱意粉𠮶啲肉酱,几有诚意🥑波蛋牛油果多士配沙律 $98呢个几得意,卖相靓❤️,食落有啲无从入手,我先拮穿只蛋再食,牛油果cream cream地加脆多士又几夹👍🏻
右🍸Cafe Long Island $98

左☕️Baileys Mocha $88
Baileys, Mocha

🍄黑松露蘑菇意粉 $88
偏有咬口嘅意粉,汁酱比较轻盈,食落无负担~

🌭肠仔拼盘(千岛肠、香草肠、薯角、大啡菇) $168

🥑波蛋牛油果多士配沙律 $98