2017-07-26 669 浏览
今日食完饭 谂住吹下水去咗呢间食之前食过几次都不过不失 虽然有啲迫 但环境都ok但系今次之后 呢间嘢永远唔会再去去到因为冷气太大叫咗个椰皇炖蛋白其他就叫咗曲奇奶昔 阳光小子 香芒小丸子禁其实当时环境都好嘈 好似得两三张枱冇人食到禁上下追加咗个北海道3.6炖蛋白冻嘅点知 食咗一啖 苦苦地 禁姐刻问叫个个人问佢叫咩 之后叫其他人试下 有两个都觉得有问题 一个觉得胶味 一个姐刻吐岀黎之后姐刻同侍应妹妹讲 见到佢拎在去问厨房 之后又拎去问一个类似老板娘嘅人禁老板娘就问咩事 我哋就话好似变咗 💩💩💩佢话拎个另一碗俾我哋之后我哋商量咗话一系转另一样佢话ok禁其实都冇乜嘢之后问题就黎因为厨房已经岀咗 个妹妹谂住拎黎俾个老板娘截停咗 个老板娘同厨房讲!个客唔要 因为口味唔啱!个下真系着咗乜嘢叫个客口味唔啱 好心同你讲等你留意下 但转黎一个口味唔啱 我觉得难食最多下次唔嗌 唔会因为口味唔啱已要求退钱 你去茶记叫星洲炒米因为辣而要求退钱都俾人闹啦 但我唔系口味唔啱呙 禁样推啲责任落个客到仲要觉得冇问题 仲要自己冇去试下就话我哋有口味唔啱 真心听到个下着咗之后要求退钱
今日食完饭 谂住吹下水

之后
问题就黎

因为厨房已经岀咗 个妹妹谂住拎黎
俾个老板娘截停咗 个老板娘同厨房讲
!个客唔要 因为口味唔啱!

个下真系着咗

真心听到个下着咗
之后要求退钱
2017-07-21
$35 (宵夜)