讲起细个食糖水既回忆一定要讲起聪少聪嫂呀!! 当年佢地关门大吉真系觉得好可惜!!依家开返终于有时间黎试下啦~ 讲起都觉得好兴奋呀!依家全港得返1家系湾仔呢度, 真系超人气大排长龙呀!! 但唔会影响到我想食既心情嫁~!! 其实条人龙都去得好快既, 大概15分钟咁上下都OK呀 好快有得食嫁啦!! 店面好干净舒服, 员工数量都好足够, 招呼快,上菜都好快 GOOD最钟意芒果既我, 试左两款皇牌芒果奶昔双皮奶 入边有3层 分别系面头厚肉芒果 , 芒果唔算太甜, 微酸 第二层系超浓芒果既奶昔(类似沙冰口感), 最底层就系滑滑的双皮奶啦~第二层奶昔比较浓味, 双皮奶就比较淡, 但三样夹埋一齐食就岩岩好啦~! 唔同口感食落都好有趣 杨枝甘露豆腐花成碗都好足料嫁, 杨枝甘露既配料应有尽有 , 芒果味好足, 真才实料既感觉!豆腐花都好香豆味~出边好少有咁既配搭, 值得一试!

好快有得食嫁啦!!

最钟意芒果既我, 试左两款皇牌

唔同口感食落都好有趣

杨枝甘露豆腐花
豆腐花都好香豆味~出边好少有咁既配搭, 值得一试!
2024-10-05