2019-08-10
又系到咗食晏唔知食咩好嘅时候🤦🏻♀️🤦🏻♀️同同事一齐行去唐记包点,谂住叫外卖拎返公司食😏😏今次又系$100,就食到两款点心,三只包,两盒饭🤑🤑🤑真系抵到烂🤑🤑先讲点心,今次叫咗咖喱金钱肚,金钱肚咬落一啲都唔难咬!咖喱味都几入味😍😍鲜竹卷一般般啦冇乜特别😏😏然后叫咗三个包😂😂叫咗一只番薯包,里面咬落全部都系番薯茸😍😍😍钟意食番薯嘅朋友千祈唔好错过🙆🏻🙆🏻韭菜猪肉包好香韭菜味,但系略嫌有啲干🤔而家唐记包点新出左阿华田包,只系买$5价钱平,但系质素就完全唔同!个包嘅馅系留心!劲有阿华田味😍😍之后讲盒饭,叫咗一盒秘制猪软骨饭,猪骨咬落好林😍😍煮得好入味😍😍好邪恶啲汁来捞饭不得了🙆🏻🙆🏻另外叫咗一盒凤爪排骨饭,份量都几多下,仲要有菜!味道同酒楼嘅差唔多,10分推荐👍🏻👍🏻最后叫多咗一支黑芝麻豆浆,豆浆唔算好甜,啱晒我呢啲唔钟意太甜嘅人🙆🏻🙆🏻
鲜竹卷一般般啦冇乜特别😏😏
韭菜猪肉包好香韭菜味,但系略嫌有啲干🤔
而家唐记包点新出左阿华田包,只系买$5价钱平,但系质素就完全唔同! 个包嘅馅系留心!劲有阿华田味😍😍