2018-11-19
呢日既晚上特登约左阿妈黎食晚饭 约好左黎太子既cafe paradise 不过原来太子系有两间分店嘅 搞到我地都揾左阵先黎到店门口既旋转木马真系好吸睛 有唔少路人行过都望左阵主菜餐牌内所有意大利饭同意粉都可以转换成套餐 选择好多 但要留意番晚餐时段设最低消费每人$100套餐包括是日餐汤同田园沙津 今晚系粟米忌廉蚬肉汤 有劲多蚬肉同粟米 超足料 真系好少饮餐汤都可以咁丰富烟三文鱼蚬肉天使面 ($73)天使面整得好香滑好creamy 口感唔错 之前试过其他分店既意粉都好好食 不过如果我早知个餐汤都已经有咁多蚬肉 我就叫其他配料啦香脆猪手配烧汁 ($168)猪手都几大旧 块皮好香脆 但食落去就唔太入味 猪手配上紫薯上碟 呢个搭配真系比较少见 但系感觉都唔差套餐 +$25 可以换甜品 拣左个心太软 问左侍应姐姐可唔可以写字上去 佢话可以 但系无谂到佢地咁有心思 仲洒左d食用花系上面 整到咁靓 仲帮我地影即相即有 氹到阿妈不知几开心影完一轮相 切落去都仲系超流心 两个人share就岩岩好 好好味最后都系三百蚊埋单 真系几抵食 下次会再黎
店门口既旋转木马真系好吸睛 有唔少路人行过都望左阵
套餐包括是日餐汤同田园沙津
烟三文鱼蚬肉天使面 ($73)
香脆猪手配烧汁 ($168)
最后都系三百蚊埋单 真系几抵食 下次会再黎