2024-02-17
第二次帮衬,今次带朋友黎食下。我地无订位,系出面等左一阵都好快有位。4个人叫左5样野食:封门牛柳,蚬肉意粉,猪肉肠猫耳朵粉,白酒忌廉青口同埋黑松露酱炸薯条。仲叫多杯四大美人。Overall 感觉系每样野都放得好精致,但份量都好少,系几好食既,但又未至于系必食既感觉。四大美人最impressive 👍🏻似系fruity drink,饮落甜甜地,有少少酒味但都易入口,presentation都好靓但就得好少~咩discount 都无,加一都$154一杯,不过好好丑丑就试下喇。蚬肉意粉啲蚬肉粒粒都肥美,唔错。猫耳朵就硬左啲~另外叫封门牛柳果阵staff无问我要几多成熟,黎到个样似5成~唔系话好tender不过都咬得烂既。同埋一开头问staff要杯暖水,黎到杯水有好多黑点点🤨好彩佢都愿意帮我换过杯。仲有就系如果坐入面都有机会闻到出面啲烟味。总结系如果多人聚会就唔太建议依间,每样野都可能分得一啖~可能你话叫多啲野食未饱啰,但我地试左几样野后都无话想特别叫其他野lu。