2022-08-24
最近发现一间位于牛头角同观塘之间嘅便当店,其实就系近创纪之城一期附近嘅毅力工业中心,食物质素都唔错,而且成个配搭都好吸引!最重要系佢哋系即叫即做!款式选择都多令我眼花撩乱!款款都好似好好食咁!咁我哋一共四人去买外卖返公司附近食,每一个便当都整得好靓,我觉得好有心机,其实净系睇外表已经系好加分。每一盒便当入边都会有沙律,萝卜,枝豆,星星鱼饼,价钱大约$60起,白饭上面有饭索同埋有一粒梅,粒梅好咸好送饭。三文鱼便当$73有机会会去再试吓其他味道嘅便当🍱特别推荐佢哋嘅重光招牌便当,朋友都觉得特别好食,配搭好丰富又好味😋价钱上绝对系超值!另外叫咗豚肉生姜烧便当$63佢哋系用荷兰嘅五花腩再配上秘制嘅生姜,识落隐隐约约有姜味又唔会太过重,都有啲洋葱喺上面特别好味,五花腩唔会太肥唔会太瘦,卖相吸引💰人均70蚊左右午餐==============================重光弁当 (观塘)观塘观塘道396号毅力工业中心5楼V室
三文鱼便当$73
有机会会去再试吓其他味道嘅便当🍱
另外叫咗豚肉生姜烧便当$63
💰人均70蚊左右午餐
重光弁当 (观塘)
观塘观塘道396号毅力工业中心5楼V室