以前早午晚我都会慢慢食,近排真系忙到甩辘,不过忙完总会识得肚饿😂行下行下见到间新开串烧,串烧又啱我胃口,又入去试下,烧得系慢D,但慢工出细货,对于我晚上食嘢果餐就真系要慢慢享受下,食完一碟先再食第二碟,甘样食热辣辣先最好味,唯一系无红酒伴食物,如果有埋就仲正😛————————————————————呢度D冷气系好足够,仲好涷潻,唯独是吴知点解系好烟,一路食一路只眼都好烟眼,吴知系米厨房抽风吴够,走晒D烟出黎😢————————————————————-服务招呼亦好有礼貌👍包鱼是我的至爱,蒜蓉烧,味香浓,亦不会烧过🔥,肉嫩好味😋🐔软骨——-卜卜脆好味,不过淡左D,如果加反D味盐或椒盐之类会好味D😊🐔皮串——-又系脆卜卜,🐔皮D油烧完无晒,正,好味😋蒜蓉圣子——又系肉嫰,蒜茸够香,好味👍香草烧羊架———-五成熟,肉质嫩👍烧鲭🐟——-我无🐟不欢,🐠又系我至爱,厨师🔥烧烤功架认真掂,面头块🐟皮烧到脆卜卜,皮下面🐟身既肉又吴会烧过火,实在好味👍孜然韮菜——-菜嫩又吴会烧干,味道适中✌️蕉糖烧菠萝——-同平时出边D烧菠萝吴同,呢到加左蕉糖食落有口感,有D似食冰镇或且咕噜肉既面头果种感觉😁———————
————————————————————
————————————————————-
服务招呼亦好有礼貌👍
包鱼是我的至爱,蒜蓉烧,味香浓,亦不会烧过🔥,肉嫩好味😋
🐔皮串——-又系脆卜卜,🐔皮D油烧完无晒,正,好味😋
蒜蓉圣子——又系肉嫰,蒜茸够香,好味👍
香草烧羊架———-五成熟,肉质嫩👍
孜然韮菜——-菜嫩又吴会烧干,味道适中✌️
———————————————————-