2013-08-22 680 浏览
听朋友讲好食, 话呢度D野价钱合理又坐得舒服,一于试一试, 果然好介绍.几个朋友叫咗D小食同main course 一齐share前菜食咗个Caesar Salad, 罗马菜够新鲜爽脆,dressing味道酸酸地,有芝士味又唔腻调得啱啱好,醒胃有水准鲜杂菌忌廉汤, 好香杂菌味, 够料味道浓郁,不过可以再热D瑞士鸡翼好入味, 够香滑, 卖相都唔错,好味Main Course叫咗份三文鱼dinner set, 三文鱼煎得啱啱好, 够新鲜嫰滑仲好juicy,配埋香草汁唔错, 连餐汤同coffee tea都只系八十几蚊,好抵食. 而且质素仲好好,另外试咗个Chicken Quesadilla超钟意,好特别,估唔到呢度会有呢D特色野食,丰富软绵绵芝士,加好浓郁,惹味的墨西哥香料, 有少少辣的感觉, 好惹味,食完个口仲feel到有余韵.下次一定会再encoreAngel Hair海鲜天使面口感烟刃弹牙,唔会林bb,配埋忌廉汁同海鲜,好味.仲叫咗枝智利Sauvignon Blanc,果香好够,易入口,gathering个个啱饮, 几得
几个朋友叫咗D小食同main course 一齐share
鲜杂菌忌廉汤, 好香杂菌味, 够料味道浓郁,不过可以再热D
瑞士鸡翼好入味, 够香滑, 卖相都唔错,好味
Caesar Salad
Chicken Quesadilla
三文鱼扒

题外话/补充资料: 餐厅好有心思,老板特登整咗个留言板比客人留言,佢话希望客人食得开心之余,仲可以将快乐分享比其他人,真系值得支持.
2013-08-20
Caesar Salad