2023-03-22
🏙天后新开一间精致西餐Fine Dining 西餐厅🧁餐厅环境舒适阔落,Dinner table for 2几有情调🥂另外仲可以包场,开私人派对仲有卡拉OK可以唱🎤除咗私人派对婚宴,公司聚会,商会活动亦都可以包场㗎🎉Chicken can Fly🪽 会飞鸡翼💰6️⃣8️⃣4只炸到脆卜卜嘅鸡翼,金黄金黄色,仲有4款酱汁可选,朋友唔食辣可以要咗原味嘅泰式酱Suckling Pig 脆皮乳猪💰1️⃣2️⃣8️⃣小食见有西式脆皮乳猪感觉好特别,切摆盘好精致,脆皮咬落香脆,每件乳猪下层有焗得好香芝士薯仔片,仲连点松露香味餐厅另有全只乳猪预订有15%off (适合8至10人)Braised OX Cheek 慢煮牛颊肉 💰2️⃣2️⃣8️⃣经过慢煮牛颊肉肉质会变得柔软🤤同多汁,且肉味更香浓,配碟有香滑嘅薯蓉、椰菜花同豆Frozen Tiramisu 提拉米苏 💰4️⃣8️⃣软滑提拉米苏酒香味唔太重,甜度适中,餐厅有专门西饼师傅整蛋糕,可以预订生日蛋糕Mochi Waffle with Fresh Fruits & icecream香烤麻糬窝夫伴时令鲜果 & 雪糕 💰8️⃣8️⃣外脆内软嘅窝夫夹杂咗烟韧麻薯系中间,有多重口感,沾埋吉士酱同雪糕更滋
除咗私人派对婚宴,公司聚会,商会活动亦都可以包场㗎🎉
Chicken can Fly🪽 会飞鸡翼💰6️⃣8️⃣
Suckling Pig 脆皮乳猪💰1️⃣2️⃣8️⃣
餐厅另有全只乳猪预订有15%off (适合8至10人)
cream
香烤麻糬窝夫伴时令鲜果 & 雪糕 💰8️⃣8️⃣
外脆内软嘅窝夫夹杂咗烟韧麻薯系中间,有多重口感,沾埋吉士酱同雪糕更滋味
ATILIUS SPARKLING MOSCATO 7️⃣0️⃣
Custom Mocktail 💰7️⃣8️⃣
自选口味,有酒吧师调制特别饮品
🍽️餐厅依家星期六日仲出咗weekend brunch
🎈On The Spot Cafe Bar Restaurant🎈
天后电气道68号金轮天地8楼