2018-09-13 75 浏览
放假出观塘行街,同老公上网揾下有咩好野食!见到就系附近新开左间武士拉面听朋友讲话尖沙咀个间好食,但成日排晒长龙,难得开左间分店就系附近,紧系泥试下啦好彩我地避开左食饭时间来食,如果唔系一定要等位,2:00几都仲好多人,都系咁岩有位!lucky店铺招牌好吸引,铺面装修简简单单,好有日本味道叫左个丰臣将军拉面,一泥到,已经闻到好香既汤味,忍唔住饮左啖汤先记得要影相味道适中,唔会好咸又唔会好淡!拉面口感刚刚好,虽然肉系比较薄身,但系个人认为刚刚好,因为如果肉太厚,就会好腻!溏心蛋好好味,仲有两条蟹柳,吸晒汤底d味,好好食呢餐食得好满足,亦系我第一次打食评!因为我终于揾到一间要系北海道大阪出名拉面店排成个钟先食到既味道好感动!因为我唔洗排队就食到一定会再来帮衬!下次要留定个肚试埋佢地其他野
店铺招牌好吸引,铺面装修简简单单,好有日本味道
味道适中,唔会好咸又唔会好淡!拉面口感刚刚好
,仲有两条蟹柳,吸晒汤底d味,好好食
丰臣将军拉面
好感动!因为我唔洗排队就食到