2023-03-05
╹ 𝙇𝙊𝙎𝙏 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙎 𝙇𝙄𝙑𝙀𝙃𝙊𝙐𝙎𝙀 𝘽𝘼𝙍 & 𝙀𝘼𝙏𝙀𝙍𝙔 - 大角咀 ╹#tori大角咀ʅLost stars系一间好有格调嘅音乐酒吧餐厅✨间唔中会邀请歌手驻场表现~🎶系香港比较难揾到咁齐音响嘅Livehouse!一边听住live band一边食嘢系几chill☺️不过今次去嘅食物质素就麻麻喇😮💨ʅ🥩澳洲霜降 M5和牛腹扒(6.5安士)日本南瓜|蜜糖薯|鲜香芹酱 ($388) (3/10分)呢个菜式真系几伏仲要唔平💩叫咗三成熟 朋友表示韧都咬唔开😂香芹酱嘅味道唔突出~南瓜同番薯粒其实都好硬 好似未煮熟咁😅🍎酸奶油烤保湿猪架|开心果|香烤苹果|香蜜薯|苹果蓉 ($288) (4/10分)斧头猪扒嘅最边边系几多汁 口感啱啱好的~但去到中间位 真系硬过我条命😂不过佢嘅苹果蓉同猪扒系几夹嘅🍎酸奶油开心果嘅存在就有啲奇怪🙏🏽🍟黑松露薯条($128) (5/10分)已经系最正路嘅 但普通到冇得再普通😂系麦记嘅质素 上面有一旧仔嘅黑松露酱仲俾咗少少芝士粉沙律酱🧀🍹Cocktail叫咗:Moon River ($138)Versace on the floor ($158)我觉得Cock
#tori大角咀
Lost stars系一间好有格调嘅音乐酒吧餐厅✨
间唔中会邀请歌手驻场表现~🎶
系香港比较难揾到咁齐音响嘅Livehouse!
一边听住live band一边食嘢系几chill☺️
不过今次去嘅食物质素就麻麻喇😮💨
ʅ
🥩澳洲霜降 M5和牛腹扒(6.5安士)
日本南瓜|蜜糖薯|鲜香芹酱 ($388) (3/10分)
呢个菜式真系几伏仲要唔平💩
叫咗三成熟 朋友表示韧都咬唔开😂
香芹酱嘅味道唔突出~
南瓜同番薯粒其实都好硬 好似未煮熟咁😅
斧头猪扒嘅最边边系几多汁 口感啱啱好的~
但去到中间位 真系硬过我条命😂
不过佢嘅苹果蓉同猪扒系几夹嘅🍎
酸奶油开心果嘅存在就有啲奇怪🙏🏽
🍟黑松露薯条($128) (5/10分)
已经系最正路嘅 但普通到冇得再普通😂
系麦记嘅质素 上面有一旧仔嘅黑松露酱
仲俾咗少少芝士粉沙律酱🧀
🍹Cocktail叫咗:
Moon River ($138)
Versace on the floor ($158)
我觉得Cocktail系值得试吓嘅~
味道好特别 取名都好有心思💕
ʅ
vewdie回头率:🐽(1/5)
ʅ
📍LOST STARS LIVEHOUSE BAR & EATERY
大角咀利得街11号利奥坊一期地下506号舖
ʅ
#hkig #hkiger #hkigshop #hkigfood #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkgirl #hkcafe #hkiger #hkcafe #foodie #打卡 #假日好去处 #香港美食 #香港美食地图 #沙田美食 #九龙美食 #大角咀美食 #loststars #livehouse #barhk