2022-06-06 4901 浏览
今日同朋友一齐去食依间迷你赌场🤣,风格都系搞鬼类型👻,就算平日都有唔少人帮衬,楼上cafe最大嘅好处就系可以唔计住时间🥰,同朋友倾到够。环境都几舒服,背景音乐都系流行嘅广东话歌,气氛都好好😙!食到最后,隔离枱有人生日,餐厅仲播生日歌添🎂。餐厅设咗每人最低消费,一人至少一个主餐同一杯饮品🥤,如果唔想饮嘢,都可以用汤或者甜品取替。-🍴明太子忌廉天使面🍜($116) - 送到嚟嘅时候,面仲系好热,啲木鱼仲郁吓郁吓🤭。幼身天使面挂咗唔少嘅酱汁,好Creamy😚,仲有唔少洋葱丝🧅同菌类🍄系入面,餐厅为咗增添口感,仲混合咗唔少脆卜卜嘅蟹籽,好食!-🍴忌廉松露野菌饭🍄($118) - 个饭好creamy,中间有唔当少嘅菌类,味道唔淡,反而好浓松露味😋,上面黑色嘅应该就系松露酱,捞匀啲松露油同饭😌,令人食完一啖又一啖!-🍴法式龙虾汤🦞($56) - 龙虾汤入面有一只几弹牙嘅虾肉🤣,味道都几浓,质感会偏向杰身,仲有一片烤到脆卜卜、好香牛油味🧈嘅面包比人沾汤食!-🍴香蕉赌船🍨($68) - 可以拣三款唔同口味嘅雪糕,我哋拣咗牛奶🥛、抹茶🍵同埋红豆。雪糕三款味都偏向淡,味道唔会食一啖即刻涌出嚟,但慢慢食,都
🍴香蕉赌船🍨($68) - 可以拣三款唔同口味嘅雪糕,我哋拣咗牛奶🥛、抹茶🍵同埋红豆。雪糕三款味都偏向淡,味道唔会食一啖即刻涌出嚟,但慢慢食,都会食到佢嘅味道。见到隔离枱个心太软超香🤩,下次再去食一定要试吓!
2022-06-06