2022-07-09
原来昨日系教主生日,成间桔梗变咗教主主题餐厅🤣🤣🤣误打误撞入咗嚟神徒集中地🤣仲有小礼物送,神徒们嘅力量果然好强大💪🏻💪🏻💪🏻入面楼底都几高,枱同枱之间嘅距离都几足够,好有空间感👍🏻好舒服熏鲑鱼凯撒沙律👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鲑鱼好香好够味,仲有佢个沙律酱唔系就咁淋上面,系成个沙律都捞得好均匀。嚟到桔梗点可以唔叫佢个A4黑毛和牛三文治👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻睇落好似好生好红,但食落一啲都无血味,而且一啲都唔韧,轻松咬得开,调味啱啱好。仲有个面包炸到啱啱好,由内到外都脆卜卜,成件事又唔会油腻,好好食😋炸鸡👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻虽然比起和牛三文治有啲逊色,但一啲都唔失礼。虽然佢系胀卜卜外皮,但无偷工减料,入面系满满的鸡肉,炸得啱啱好啲肉仲好滑添👍🏻明太子乌冬配吉列和牛👍🏻👍🏻👍🏻吉列和牛依然冇得输,咁样一个餐食完其实都够饱。我系饮呢个草莓乳酪燕麦奶👍🏻👍🏻👍🏻第一啖饮落好似有啲酸,但搅匀之后好舒服好好味,直头想encore🤣我谂应该系佢粉红色嘅关系,所以同今次嘅诞生祭有联动。一餐点都要有个甜品先至完美😘朱古力心太软伴雪糕👍🏻👍🏻👍🏻即叫即整,上到嚟热辣辣嘅心太软配上冻冰冰嘅雪糕,系双重满足😍
误打误撞入咗嚟神徒集中地🤣
仲有小礼物送,神徒们嘅力量果然好强大💪🏻💪🏻💪🏻
熏鲑鱼凯撒沙律👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
鲑鱼好香好够味,仲有佢个沙律酱唔系就咁淋上面,系
成个沙律都捞得好均匀。
熏鲑鱼凯撒沙律
嚟到桔梗点可以唔叫佢个
A4黑毛和牛三文治👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
日本A4黑毛和牛三文治
炸鸡👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
虽然比起和牛三文治有啲逊色,但一啲都唔失礼。
炸鸡与五味酱
明太子乌冬配吉列和牛👍🏻👍🏻👍🏻
吉列和牛依然冇得输,咁样一个餐食完其实都够饱。
明太子锅烧乌冬配炸吉列和牛
有机多明尼加朱古力
我系饮呢个草莓乳酪燕麦奶👍🏻👍🏻👍🏻
我谂应该系佢粉红色嘅关系,所以同今次嘅诞生祭有联动。
草莓乳酪燕麦奶摇
一餐点都要有个甜品先至完美😘