2021-04-27 1714 浏览
误打误撞walkin嚟到呢间居酒屋🍶🍤🍣🍢好彩仲有张吧枱坐😁全场满座呢度老板系非常之热情招待,同每枱客都有倾有讲😄好亲切👍我地食到差唔多时,老板请每枱顾客饮清酒🍶仲主动同每枱客饮酒,最精彩环节原来9点有唱歌环节🎤🎵开始系老板唱🎵之后老板叫每枱客都唱吓😆唱完再送酒再送甜品炸🍦👏全场都兴高彩烈🍾气氛好好👍可惜限聚令去到10点🤭唔系大家唔愿走继续饮🍶继续唱🎤🎵都要介绍吓我地点了😋前菜系海胆豆腐,海胆新鲜,豆腐好滑入口即溶味淋鸡泡鱼干🐟热辣辣好咬口一d都唔硬👍送酒一流牛舌🐂烧得惹味,够厚,肉质烟靱鳗鱼饭👍原条大大鳗鱼厚肉味道香浓六本木秘制牛肉🦬口味好重,肉质好嫩👍不用点盐都野味鸡皮饺子🐔鸡皮够肥厚但不会油腻又香口😋海老云丹天妇罗🍤外脆内里啖啖虾肉,入面包了紫苏叶👍同海胆非常夹蟹肉忌廉饼🦀新鲜炸起外脆内creamy😋柚子炸雪糕🍦呢个系老板全场都会送😋外皮炸到好香脆,内里雪糕好fresh好浓柚子味总括来讲非常好气氛😍店员老板非常友善👍食物都新鲜同价钱都合理👍会再来帮衬

都要介绍吓我地点了😋
前菜系海胆豆腐,海胆新鲜,豆腐好滑入口即溶
海胆豆腐

味淋鸡泡鱼干🐟热辣辣好咬口一d都唔硬👍送酒一流
味淋鸡泡鱼干

牛舌🐂烧得惹味,够厚,肉质烟靱

鳗鱼饭👍原条大大鳗鱼厚肉味道香浓
鳗鱼饭

六本木秘制牛肉🦬口味好重,肉质好嫩👍不用点盐都野味
六本木秘制牛肉

鸡皮饺子🐔鸡皮够肥厚但不会油腻又香口😋