2024-07-21 126 浏览
🥳今晚同朋友食泰国菜🇹🇭最爱嘅明炉烧乌头吖🐠大满足呀❤️🍡串烧拼盘:咁好环境同气氛😍饮住串烧就啱晒喇👍呢个串烧拼盘里面🈶️串烧猪肉🐷串烧牛肉🐮同埋串烧鸡肉🐤配埋调味酱汁🧂非常之惹味💯餐前倾下计叫番份真系唔错呢🥳🐠明炉烧乌头:好钟意泰式明炉烧乌头🔥充满住泰式风味嘅一道料理💯乌头鱼肉鲜甜可口👍配埋香茅、南姜、辣椒、酸梅、腌蒜头同埋柠檬叶等材料煮出来嘅汤❤️味道真系唔错呀🥳🍡泰式小食拼盘:呢个拼盘超香口🔥入面有充满住香茅味嘅鸡翼🐓鸡皮炸到脆卜卜😙仲有弹牙嘅炸鱼鉼🐠小食拼盘好惹味呀🥳🍲泰式炒金边粉:呢个泰式海鲜炒金边粉上枱卖相唔错👍味道甜甜地👅材料仲好丰富添💯侧边仲有啲果仁碎🥜好惹味呢🥳🥥椰青:好清甜、好多肉呀✅🧋泰式奶茶:最爱奶茶☕️呢杯泰式奶茶都唔错😋茶色都系鲜艳嘅橘红色😍够晒正宗💯呢杯淡淡嘅甜味又带有丝丝嘅炼乳香气😍奶茶系我食泰国菜必点嘅饮品🥳
🥳今晚同朋友食泰国菜🇹🇭最爱嘅明炉烧乌头吖🐠大满足呀❤️

🥥椰青:好清甜、好多肉呀✅