屋企附近新开嘅印度餐厅,骤眼睇以为系正宗印度餐厅,食下咖喱咁,但原来佢系印度意大利fusion餐厅。芝士羊肉猪肉丸佢个茄汁酱简直系世界级,除咗有芝士味,配埋佢嘅肉丸真系好正,而且羊肉同猪肉份量配搭得好好,唔会话太膻黑松露意大利粉见到佢黑松露片劲多劲多,心里面真系暗喜,出面西餐厅食嘅话一定要几百蚊,但系依度都系$100到,已经享有咁多黑松露,真系好开心呀!Calzone pizza 呢个系我觉得食完之后食过最特别嘅Pizza,因为佢嘅外型已经吸引,而且切开后入面嘅汁仲会爆晒出嚟,入面就配有莎拿美肠,配有茄汁,我就好贪心咁加好多羹个包入面,味道更上一层楼。😂😂😂😂甜品系印度特色甜品,佢好似食紧冻嘅粉丝咁样,入面有啲奶,忌廉,上面仲配有一点开心果碎,感觉非常之特别!
芝士羊肉猪肉丸

黑松露意大利粉