2019-01-14
同耐无见唧朋友出嚟倾计食嘢~去cafe就系最佳选择~因为有小朋友嘅关系,所以我哋约咗下午三点出嚟,其实好多cafe夜晚先开,点知朋友又揾到呢间To-Gather Cafe~位于旺角金鸡商场19楼,非常方便~Lift门一开就见到~环境简洁,地方唔太大,但完全无迫嘅感觉~入到去店员按排咗我哋坐张大枱~好多位置好舒适~我哋4人拣咗Party B餐~可拣2款主菜同2款饮品~其他店员会按人数来分配~首先嚟咗饮品~我哋好拣咗大家都啱饮嘅柑桔柠檬同蜂蜜绿茶~虽然系好普通嘅饮品,但胜在两大榨~够晒饮~跟住就系无得输芝士薯条~好多芝士酱,耐咗都keep到唔会一旧结住咗我哋好快就KO咗个薯条田园沙律~帮我哋捞好晒啲日本芝麻酱小食拼盘~推介粟米墨鱼饼、鸡翼同炸虾~好好味啊其实都开始有啲饱架喇~芝士汁焗蔬菜~西兰花啱啱好同芝士汁非常夹~仲有粟米芯都好正啊~主菜分别拣咗 抗氧黑蒜忌廉什菌意粉有浓烈嘅黑蒜味,原来黑蒜煮意粉都唔错|健康得嚟又好够味~鲜茄焗招牌香茅猪扒饭~猪扒好厚,食落口感好好唔鞋好滑同好林啊|炒饭炒得粒粒分明,值得一赞清完晒呢个Party B set之后,我哋都好饱~份量好多味道不错~大家可以去试
因为有小朋友嘅关系,所以我哋约咗下午三点出嚟,
位于旺角金鸡商场19楼,非常方便~Lift门一开就见到~ 环境简洁,地方唔太大,但完全无迫嘅感觉~
入到去店员按排咗我哋坐张大枱~好多位置好舒适~ 我哋4人拣咗Party B餐~可拣2款主菜同2款饮品~
其他店员会按人数来分配~
首先嚟咗饮品~
我哋好拣咗大家都啱饮嘅柑桔柠檬同蜂蜜绿茶~
虽然系好普通嘅饮品,但胜在两大榨~够晒饮~
跟住就系无得输芝士薯条~
好多芝士酱,耐咗都keep到唔会一旧结住咗
我哋好快就KO咗个薯条
田园沙律~ 帮我哋捞好晒啲日本芝麻酱
小食拼盘~
推介粟米墨鱼饼、鸡翼同炸虾~好好味啊
其实都开始有啲饱架喇~
芝士汁焗蔬菜~ 西兰花啱啱好同芝士汁非常夹~仲有粟米芯都好正啊~
主菜分别拣咗
抗氧黑蒜忌廉什菌意粉
有浓烈嘅黑蒜味,原来黑蒜煮意粉都唔错|
健康得嚟又好够味~
鲜茄焗招牌香茅猪扒饭~ 猪扒好厚,食落口感好好
唔鞋好滑同好林啊|炒饭炒得粒粒分明,值得一赞
清完晒呢个Party B set之后,我哋都好饱~
份量好多味道不错~大家可以去试吓~