2005-10-02 1 浏览
朋友未食過, 所以今日專程帶左佢係冇咁多人既時間幫襯, 下晝四點幾五點, 唔駛等位就入左去喇, 叫左招牌野, 兩碗片頭切腩撈粗, 一件鮮油多, 凍檸樂同凍檸蜜.不過點知黎既時候先知落錯左單, 兩碗變成湯粗, 我又大頭蝦到食到魚皮既時候先諗到點解係"林"既, 不過都食左喇就冇開口叫換啦, 點知同檯既一位男子(應該係熟客)反而代我地出頭^^" 伙記即刻好關心問係唔係俾錯左野,我地話唔緊要, 佢就即刻跟進幫我地check單驚收多錢, 好唔話得~味道方面依舊好食. 鮮油多細細件切得岩岩好, 食到麵包係新鮮冇隔夜, 一烘完夾住厚厚既牛油, 真係好食到丫~走既時候見到其他伙記同的食客都係用名去稱呼, 好有親切感

走既時候見到其他伙記同的食客都係用名去稱呼, 好有親切感