2023-02-09
之前有几次已经book哂位嚟食,但因为天气&突发事情而要cancel今晚终于都可以排除万难嚟dinner喇呢度有得拣食A La Carte menu or 食Semi-buffet我哋拣咗食A La Carte menu‼️🥩「sᴛᴇᴀᴋ sᴇʟᴇᴄᴛɪᴏɴ - ғɪʟᴇᴛᴏ ᴅɪ ʙᴜᴇ」Medium 牛柳扒外层bake得香口,中间肉质软弹并带有纤维口感,肉香特别丰富沾上少少海盐,味道已经好足够❤️🍕「ᴠᴇʟᴏ ᴀʟ ᴍᴜsᴇᴀ ᴘɪᴢᴢᴀ」呢款嘅重点材料系cheese🧀当中包含左5款芝士,一放低已经闻到浓浓嘅芝士香而当中亦有一款不可式缺嘅材料,令整个pizza味道更升华✨✨就系啤梨🍐啤梨嘅出现令到个味道一啲都唔单调,芝士嘅咸香中带有啤梨嘅清甜,简直系perfect🐙「ᴘᴏʟᴘᴏ ᴀʟʟᴀ ɢʀɪɢʟɪᴀ」八爪鱼须要整得好食,最重要系时间控制得好‼️呢个八爪鱼真系令我哋好赞叹口感Q弹软滑,而且香味四射,未开动已经被其香味吸引✨呢个真系必食推介「24-ᴍᴏɴᴛʜ ᴀɢᴇᴅ ᴘᴀʀᴍᴀ ʜᴀᴍ ᴀɴᴅ ᴍᴇʟᴏɴ」呢款parma ham嘅咸香好特别,同平时食嘅好唔同~~系我觉得最好食嘅parm
但因为天气&突发事情而要cancel
今晚终于都可以排除万难嚟dinner喇
我哋拣咗食A La Carte menu‼️
Medium 牛柳扒外层bake得香口,
中间肉质软弹并带有纤维口感,肉香特别丰富
沾上少少海盐,味道已经好足够❤️
🍕「ᴠᴇʟᴏ ᴀʟ ᴍᴜsᴇᴀ ᴘɪᴢᴢᴀ」
呢款嘅重点材料系cheese🧀
当中包含左5款芝士,一放低已经闻到浓浓嘅芝士香
啤梨嘅出现令到个味道一啲都唔单调,
芝士嘅咸香中带有啤梨嘅清甜,简直系perfect
🐙「ᴘᴏʟᴘᴏ ᴀʟʟᴀ ɢʀɪɢʟɪᴀ」
八爪鱼须要整得好食,最重要系时间控制得好‼️
呢个八爪鱼真系令我哋好赞叹
口感Q弹软滑,而且香味四射,未开动已经被其香味吸引✨
呢个真系必食推介
呢款parma ham嘅咸香好特别,同平时食嘅好唔同~~
系我觉得最好食嘅parma ham之一
用嚟佐酒食一流