2021-11-08 559 浏览
之前行过荃湾,已经见过呢间burger店,但系太晚冇食到。今次难得咁岩又行过,闻到朕味加上睇埋个价钱,好吸引好抵食咁😋自自然然就比佢既香味吸引左过去🥰今次叫左个「德国风情热狗」黎做我既下午茶,叫得德国风情,紧系唔可以少得酸瓜啦。除左酸瓜仲有洋葱、烟肉同7吋长既法兰克福肠,再配上热狗必备既茄汁同芥辣。一打开盒热狗,睇得出店员好有心机整,酱汁份量岩岩好,而且又好多烟肉碎。当一啖咬落去,就知个包系有烘过而唔系就咁叮热。而入面既酸瓜就切成酸瓜蓉,确保每一啖咬落去都一定食到酸瓜,唔似得其他铺头咁,咬一啖就会成块拉左出黎🥲🥲呢个热狗真系越食越起劲,停唔到口😋😋😋下次一定要试下佢地既burger 先😍😍😍

外卖自取