2022-08-08
想韩外卖都要韩之前食过尖沙咀分店堂食,而家发现原来天后都有外卖店,款式都好多,仲有好多款嘅便当,而且食物叫完再加热,拎到返屋企都好够热,仲好贴心小菜,炸鸡同埋汤都有得拣size小菜我叫左菠菜,薯仔沙律,泡菜同埋鱿鱼,而我最钟意食就系鱿鱼,少少辣好开胃,食完又好食既感觉辣炒年糕+炒粉丝+紫菜饭卷超抵食,60蚊份量又多,仲好好食😋年糕烟银够辣又入味,粉丝就好香麻油味,紫菜饭卷都4大件,好正甜辣鸡丁便当鸡系大件上,而且唔马虎好足料,有4-5件,唔会好辣,甜辣鸡真系世一饭仲配左一件蛋卷,仲有4款小菜怕食唔到太多小菜既都有得过口引炸酱面 $55堂食有食过,好好食食过返寻味😋平过堂食,但水准都差唔多,正呀汤有成7款选择,我简左微辣薯仔排骨汤,见到佢薯仔半个半个咁大件,好足料排骨系大骨,食肉都唔洗食得咁辛苦辣辣地几好饮,最中意饮韩国汤了紫菜饭卷都系7款选择,价钱$40-47不等,每份都有十件,我见都几多人买,系唔错既蜜糖番薯劲好食,好食到自己食晒🫣中意番薯一定要叫
辣炒年糕+炒粉丝+紫菜饭卷
超抵食,60蚊份量又多,仲好好食😋
甜辣鸡丁便当
饭仲配左一件蛋卷,仲有4款小菜
怕食唔到太多小菜既都有得过口引
炸酱面 $55
堂食有食过,好好食食过返寻味😋
平过堂食,但水准都差唔多,正呀
排骨系大骨,食肉都唔洗食得咁辛苦
辣辣地几好饮,最中意饮韩国汤了
蜜糖番薯劲好食,好食到自己食晒🫣
中意番薯一定要叫