一开始比依间店吸引嘅地方系佢会cafe x bar✨而是即系佢日间系cafe专卖coffee☕️,而到咗夜晚先摇身一变做bar专卖Cocktail🍸(o^^o) 而且即使系夜晚嘅Cocktail,佢哋都会加入咖啡嘅元素去调配,钟意饮咖啡嘅大家可以不妨去试吓(*¯︶¯*)顺带一提,佢最近转咗款新嘅winter cocktail menu,let’s go tryyyyy😌💜Keung Sour🍸 💰$128第一啖饮落系几有平时饮开嘅猪脚姜味,姜味唔会太重,所以都几易入口( ´▽`) 当我哋饮耐少少,等啲冰溶溶地嘅时候,就会饮到猪脚姜嘅味会出啲,反而姜味会少啲,呢个时候就会饮到少少甜味😙💜Cold brew young🍸 💰$128依杯cocktail嘅其中一个signature位系佢配上咗一支burnt cinnamon,所以一开头闻起上嚟会有肉桂味,饮落除咗有cold brew tea 同cold brew coffee嘅元素,仲会有soda water mix埋一齐,成杯酒嘅味道唔会好浓烈,但系会有少少焦味🤏💜Vietnam Dirty🍸 💰$128依杯Cocktail嘅最大卖点系佢混

💜Keung Sour🍸 💰$128

💜Cold brew young🍸 💰$128

💜Vietnam Dirty🍸 💰$128
依杯Cocktail嘅最大卖点系佢混合咗越南滴漏咖啡☕️同dark rum,而底层就椰奶、菠萝汁等调配而成~净系睇佢嘅咖啡同椰奶嘅分层已经觉得好吸情( ´▽`)好适合打卡✨
Vietnam Dirty
Keung Sour