2023-06-16 62 浏览
店名: Full Moon 满月 地址: 太子界限街12A号地下2号舖太子站D出口,行4分钟环境: 外卖价钱:4/5味道: 5/5依家愈黎愈多人系ig买甜品蛋糕,今次就试左满嘅奶冻卷,最招牌嘅莫过于芋泥产品了🤪满月兔(芋泥)奶冻卷❤️❤️❤️❤️❤️$42@1件入面嘅芋泥口感绵滑,唔会食到芋头粒,而且好香芋头味,奶冻奶香味重又唔太腻,整体黎讲好食,唔会过甜🙈伯爵茶奶冻卷❤️❤️❤️❤️❤️$38一直都好钟意earl grey,呢款奶冻卷,cream有茶味香又带点回甘,奶冻同样唔甜,同earl grey味好衬🥰蜂蜜海盐芝士奶冻卷❤️❤️❤️❤️❤️$42呢个组合听落去无得输,食落亦好有惊喜,芝士带有微微嘅咸香,加上蜂蜜同海盐味,感觉好清新,比较fresh,同上面两款又系另一个层次🤩#stitchfoodie太子#foodie #香港美食 #美食推介 #港岛美食 #九龙美食 #食好西 #香港吃货 #打卡美食 #生日好去处 #拍拖好去处 #香港食评 #香港餐厅推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸鸡 #放题 #火锅 #打边炉 #香港拉面 #香港川菜 #香港台湾菜 #珍奶 #吃
店名: Full Moon 满月

$42@1件

伯爵茶奶冻卷❤️❤️❤️❤️❤️

蜂蜜海盐芝士奶冻卷❤️❤️❤️❤️❤️

#stitchfoodie太子

#foodie #香港美食 #美食推介 #港岛美食 #九龙美食 #食好西 #香港吃货 #打卡美食 #生日好去处 #拍拖好去处 #香港食评 #香港餐厅推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸鸡 #放题 #火锅 #打边炉 #香港拉面 #香港川菜 #香港台湾菜 #珍奶 #吃货 #hkcafe #香港越南菜
外卖自取